keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Pienoiskavio elää!

...tai ainakin sen pitäisi. Blogi on vasta isketty kasaan ja tappelemme (olevinaan) Kaven kanssa siitä, kumpi tekee ja mitä. Tämä ensimmäinen blogiteksti noudattaa olemassaolollaan minun perinnettäni, joka kuuluu, että se ensimmäinen teksti tulee olla jotta saadaan ulkoasu hinkutettua just niiku pittääpi.

Ensitekstiin kuuluu myös kuva. Laitan itse tällaisen:

Se on minun Breyer traditional -koon Sam, moldina Cigar. Dynaaminen mies.

Ja loppuosuus. Tosin tämä loppuosuus on... Poikkeava. Aion nääs ilimottaa ketä myö ollaa.

Afuze, jo liian monta blogia perustanut suomalainen hevosmallifanaatikko, harrastanut pienoishevosia jostakin päin vuotta 2009. Pääblogini on The Tuherrus, ängetkää sinne saamaan tietoa minusta. Olen ammatiltani kuva-artesaani.

Koko Pienoiskavion idean askarteli Kave, myöskin hevosmallibloggaaja, hänen tukikohtansa (kai) on Silmin Maalatuin -blogi. Tunkeutukaa sinnekin saamaan informaatiota hänestä. Ja lukekaa sitä blogiakin ihan oikeasti, kotimaiset hevosmallarit ovat harvinaisia.


Blogin yhteyteen tulee informaatiokasa, sivut, joista pitäisi löytyä kaikki oleellinen ja vähän enemmänkin. Varsinaisen blogin puolelle sitten teemme mm. vinkkiartikkeleita liittyen kustomointiin, muotoiluun ja varusteiden tekemiseen.

- Afuze

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute, ideat ja ehdotukset ovat suuresti tervetulleita!

Kustomointi: Pigmenteistä

Minulla ei ole ihan kauheasti vielä kokemusta pigmenttien käytöstä (tai kustomoinnista muutenkaan), mutta kirjoittelen nyt tätä tekstiä silt...